Rebalancing voor jou

"Ik heb erg genoten van de behandeling en doe dat eigenlijk nog steeds nu.

Ik voel me lichter en meer verbonden met mijn lijf - meer uit mijn hoofd."

man, 50 (dec 2017)

 

 

"Wat ook wel een nawerking was toen ik thuiskwam, ik merkte dat ik een gezonde trek had. Echt gezonde lekkere trek weet je wel, normaliter eet ik wel, en vind ik het ook wel lekker en heb er zin in. Maar dit was anders, echt gezonde trek :-) Had ik lang niet gehad."

vrouw, 38 (dec 2017)

 


"Na een onrustig jaar met angstaanvallen en te veel in mijn hoofd zitten heeft 'Rebalancing' me geholpen meer in m'n lichaam te komen.

Op een fijne en rustige manier hebben we samen gekeken welke lichaamsdelen aandacht nodig hadden en hoe ik in het dagelijks leven zelf ontspanning kon inbouwen.

Tarunai heeft me geholpen met het terugvinden van een stukje lichaamsgevoel dat essentieel was voor het overwinnen van angst- en paniekaanvallen."

man, 26 (juli 2017)

 

 

"De sessies bij Tarunai waren qua uitvoering wat ik had verwacht maar gingen dieper in wat er tijdens de sessie aandiende. Door de fysieke aanrakingen ervaarde ik pratend wat er in mijn lichaam gebeurde aan sensaties en emoties. In mijn geval zag ik het visueel ook nog voor me in een verhaal wat zich afspeelde. Dat had ik vantevoren niet verwacht. Dit werkte voor mij veel beter dan een psycholoog en blijft beter hangen. Ik kan altijd die beelden en het bijbehorende gevoel weer oproepen. Dank je wel Tarunai voor deze geweldige ervaring, je rustige en prettige manier van werken en de resultaten die ik heb bereikt. Het heeft me veel meer gebracht dan alleen balans!" vrouw, 37 (juni 2017)


 

"Tarunai weet me met zachte, maar zo nodig ook stevige handen tot grote ontspanning te brengen. Haar hartelijke en zorgzame ontvangst en behandeling doen me goed, iedere keer weer. Ze luistert goed, is helder en fijngevoelig. Een warm bad dus, die uurtjes bij haar!" vrouw, 52 (2014)

 

 

 


 

N.a.v. van mijn afscheid bij een dagbesteding in de buurt van Nijmegen, waar ik

een aantal deelnemers heb

mogen ondersteunen met mijn werk.

2007